سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَيْلًا مِّنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الأَقْصَ

ساخت وبلاگ


مقدمه نوشتار
معراج پیامبر اسلام در قرآن پدیده ای است که  اتفاق افتاده و بر اساس آیه اول سوره  اسرا بصورت جسمانی بوده و مسافت مسجدالاحرام تا بیت المقدس رفت و بر گشت حدود 2500 کیلومتر و در پاره ای از یک شب طی شده است.


سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَيْلًا مِّنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ البَصِيرُ- منزه است آن [خدايى] كه بنده ‏اش را شبانگاهى از مسجد الحرام به سوى مسجد الاقصى كه پيرامون آن را بركت داده‏ ايم سير داد تا از نشانه‏ هاى خود به او بنمايانيم كه او همان شنواى بيناست.


در تفسیر این آیه شریفه مفسران جملگی به جسمانی بودن این سفر و وقوع  آن در یک شب (مقداری از یک شب ) اتفاق نظر دارند. آیات دیگری در ارتباط با شیوه نزول وحی به رسول اکرم(ص) در سوره نجم و تکویر بیان شده که به معراج نسبت داده شده در صورتیکه در ارتباط با شیوه نزول وحی توسط جبرئل به رسول اکرم است. موضوع معراج فقط در همین آیه اول سوره اسرائ آمده و آیات دیگر هیچ ارتباط با معراج ندارند در آیات باید تفکر و تعقل نمائیم و ذهن را از داستان سرائی های تخیلی خالی کنیم تا واقعیت قرآنی را درک نمائیم.

اگر درآیات تفکر و تعقل بکار گرفته شود مستقل بودن این آیات مشخص میشود.بسیاری برای انطباق دادن قرآن با روایات و نظر گذشتگان آیات 1الی7 سوره نجم را فاکتور میگیرند و از آیه-8 به بعد را به موضوع معراج وصل میکنند و در آیه تفکر نمیکنند که فَكَانَ قَابَ قَوْسَيْنِ أَوْ أَدْنَى به معنی باندازه قاب قوسین به خدا نزدیک شد یعنی به یک متری خدا رسید. آیا خدا مکان دارد. چرا این چنین با آیات خداوند بازی میکنند. در مقالات معراج پیامبر اسلام و واقعیت قرآنی و همچنین فیزیک و شیوه نزول وحی در قرآن مشروحا بیان شده .در این نوشتار صرفا به توجیه علمی معراج از نظر علم کوانتوم میپردازم
 

رفع شبهات علمی قران توسط دکتر سها...
ما را در سایت رفع شبهات علمی قران توسط دکتر سها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 1ahrami22e بازدید : 250 تاريخ : چهارشنبه 27 شهريور 1398 ساعت: 21:06